aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ίσως κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί

Απόλλων: Ίσως κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί

Να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία, ανανεώνοντας για πέμπτη συναπτή αγωνιστική την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο ξεκάθαρος στόχος του Απόλλωνα στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη.

Η ομάδα του Τσόρνιγκερ, στα τελευταία έξι παιχνίδια άντλησε τους 16 από τους 18 βαθμούς που διακυβεύονταν (πέντε νίκες και μία ισοπαλία), κάλυψε το χαμένο έδαφος, απόρροια του «μπλακ-άουτ» αρχές Οκτωβρίου (ΑΕΚ 1-4, Ομόνοια 0-1), παίρνοντας αυτομάτως γερή αγωνιστική και ψυχολογική ώθηση.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό από αυτό που προηγήθηκε, πόσο μάλλον το σημερινό κόντρα στον συμπολίτη Άρη, ομάδα που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Στον Απόλλωνα έχουν επίγνωση του υψηλού βαθμού δυσκολίας που κρύβει το 90λεπτο στο Τσίρειο, ωστόσο δηλώνουν αποφασισμένοι και πρωτίστως πολύ καλά προετοιμασμένοι για να πανηγυρίσουν τη 10η φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Μια ενδεχόμενη επιτυχία, ίσως να αποσπάσει τους κυανόλευκους (για τα καλά) στην κορυφή. Δεν θα αφήσουν μόνο τον αντίπαλο οκτώ βαθμούς πίσω, αλλά σε περίπτωση που η (δεύτερη) ΑΕΚ αφήσει βαθμούς στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια, θα διευρύνουν τη διαφορά, πηγαίνοντας υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ (18/12).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ