aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια

Απόλλων: Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια

Δεν αντιλέγει κανείς πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στον Απόλλωνα, ωστόσο στο σημείο που έφτασαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Μπογκντάν  Αντόνε δεν μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά τα όσα αρνητικά έχουν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα.

Όπως λένε στην ομάδα της Λεμεσού, το μεγάλο όφελος είναι η αυτοπεποίθηση και η τόνωση ηθικού. Οι διαδοχικές νίκες προσέδωσαν ηρεμία και αυτομάτως προκάλεσαν ξεσηκωμό στις τάξεις του κόσμου. Εκφράζεται μάλιστα η εκτίμηση πως στο ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον Αρη, οι τρεις από τις τέσσερις κερκίδες του Σταδίου «Αλφαμέγα» θα πάρουν κυανόλευκο χρώμα.

Στον Απόλλωνα, δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν πως βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι. Το σύνολο του Αντόνε, βρίσκεται σε μία διαρκής διαδικασία βαθμοθηρίας, με απώτερο σκοπό να πιστώσει στο ταμείο περισσότερους βαθμούς από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία. «Η πίεση είναι στους προπορευόμενους που κατέχουν τούτη τη στιγμή ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εμείς, κάνουμε την προσπάθειά μας για να βγούμε Ευρώπη. Για εμάς είναι καθημερινή η πίεση και το άγχος. Στο πολύ σημαντικό ντέρμπι με τον Άρη, πρέπει να βρεθούμε στη μέρα μας και να παλέψουμε για τον κόσμο μας»», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριου Κωνσταντίνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως χειρουργήθηκαν  χθες με επιτυχία οι Βουκάσιν Γιοβάνοβιτς και Παναγιώτης Αρτυματάς στο Βέλγιο υπό την επίβλεψη του επικεφαλής της ιατρικής του Απόλλωνα Κυριάκου Κακαβελάκη και του υπεύθυνου αποκατάστασης Χρίστου Εμανουήλ. Ενδεχομένως να ξαναβρεθούν στο Βέλγιο, όπου θα ακολουθήσουν για κάποιες εβδομάδες πρόγραμμα αποκατάστασης. Σήμερα, διοργανώνεται πάρτι στην μπουτίκ της ομάδας, όπου θα δώσουν το «παρών» τους, ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ