aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ίλιεφ έως το 2025 και… «πανέτοιμος να βοηθήσω αμέσως»

Απόλλων: Ίλιεφ έως το 2025 και… «πανέτοιμος να βοηθήσω αμέσως»

Ο Απόλλων ανακοίνωσε την οριστικοποίηση της απόκτησης του Ίλιαν Ίλιεφ έως το 2025 και ακολούθως φιλοξένησε δηλώσεις του. Όπως ανέφερε στο γραφείο Τύπου των κυανολεύκων, είναι πανέτοιμος να βοηθήσει:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Ίλιαν Ίλιεφ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Απόλλωνα Λεμεσού κι αποτελεί μεγάλη πρόκληση η παρουσία μου εδώ. Ανυπομονώ να συναντήσω τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και να συμμετέχω στις προπονήσεις της ομάδας για να συνεισφέρω με τον δικό μου τρόπο τον Απόλλωνα να εκπληρώσει τους στόχους τους.

Σε ό,τι αφορά τη φυσική και αγωνιστική μου κατάσταση, είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω άμεσα την ομάδα.
Έλαβα πάρα πολλά μηνύματα από την ημέρα που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Απόλλωνα.

Οι οπαδοί μου επιφύλαξαν ένα θερμό καλωσόρισμα κι αισθάνθηκα υπέροχα με την υποστήριξή τους. Ανυπομονώ να τους συναντήσω στο γήπεδο».

Ο Ίλιεφ επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 17.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ