aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ιδού η μεγάλη ευκαιρία

Απόλλων: Ιδού η μεγάλη ευκαιρία

Δεν αντιλέγει κανείς πως ο Απόλλων, διαθέτει πλειάδα ποιοτικών και ικανών ποδοσφαιριστών. Αυτό που του λείπει είναι η ξεκάθαρη αγωνιστική «ταυτότητα» και πολύ περισσότερο, η συνοχή. Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, γνωρίζει από πρώτο χέρι το τι πρέπει να πράξει ώστε να προσδώσει την απαιτούμενη πνοή στο κυανόλευκο σύνολο.

Ανεξαρτήτως από τη δουλειά που «έριξε» στο Κολόσσι κατά τη διάρκεια της διακοπής, ξέρει πολύ καλά πως τα αποτελέσματα μπορούν να δώσουν (από μόνα τους) την επιπλέον ώθηση για να αντεπιτεθεί το σύνολο, προλαβαίνοντας το τρένο της διάκρισης.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα, λοιπόν, λέει πως οι περσινοί πρωταθλητές δίνουν δύο ντέρμπι, τα οποία αποτελούν ευκαιρία ώστε να καλύψουν μπόλικο χαμένο έδαφος. Το Σάββατο, αντιμετωπίζουν στη Λάρνακα την ΑΕΚ και τη μεθεπόμενη Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, μετρούν δυνάμεις με την ΑΕΛ. Πρόκειται για 90λεπτά αρκετά σημαντικά, αφού η έκβασή τους θα καταδείξει εν πολλοίς τη μετέπειτα πορεία πλεύσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ