aekaelakritasanorthosisapoelapollonarisdoksakarmiotissasalaminaomonoiaolympiakosparalimnipafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ιδιαίτερη μέρα για να χτυπήσει «ρέστα»

Απόλλων: Ιδιαίτερη μέρα για να χτυπήσει «ρέστα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων έχει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, αλλά σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα γι’ αυτόν. Αν δεν καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, θέλει τουλάχιστον να δηλώσει «παρών» στον τελικό του κυπέλλου (22 Μαΐου), ολοκληρώνοντας τη σεζόν με έναν τίτλο. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα χτυπήσει ρέστα στον σημερινό επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης με την ΑΕΛ, ανατρέποντας το αποτέλεσμα του πρώτου 90λεπτου, παίρνοντας παραλλήλως γερή ώθηση για την κρίσιμη συνέχεια των υποχρεώσεών του.

Κουβαλά την ήττα πριν από δύο εβδομάδες (1-2) και σαφώς θα έχει δύσκολη αποστολή, όμως υπάρχουν οι δυνατότητες για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Το σκορ ανατρέπεται και για να συμβεί κάτι τέτοιο θα χρειαστεί αγωνιστική πειθαρχία, πάθος και ασφαλώς γκολ. Είναι παιχνίδι που μπορεί και να κριθεί στις λεπτομέρειες, οπότε επιβάλλεται μεγάλη προσπάθεια.

Σίγουρα για να ελπίζει ο Απόλλων, θα πρέπει να πιάσει καλή απόδοση και να είναι βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί όπως φάνηκε χθες τις υπηρεσίες του Σατσέτι, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Ομόνοια, ενώ δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Εκτός θα είναι μάλλον και ο Ρομπέρζ,  όπως κι οι Περέιρα, Παπουλής, Χ. Κυριάκου. Όσον αφορά στον Σαρδινέρο που έγινε αναγκαστική αλλαγή με την Ομόνοια, δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Στα θετικά των κυανόλευκων, το γεγονός, πως έχουν δέσει στη μεσαία γραμμή οι Μπρου, Μάρκοβιτς. Δύο ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν στο σημερινό ματς βαρόμετρο για την ανατροπή.

Η κρισιμότητα του αγώνα υποχρεώνει όμως όλους να βρεθούν στην καλύτερή τους μέρα και κυρίως θα έχει σημασία να μη δεχθεί γκολ η ομάδα του Αυγουστή. Από εκεί και πέρα, ακόμη και αν δεν καταφέρει να σκοράρει νωρίς, θα χρειαστεί υπομονή και συγκέντρωση.

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, δεν αναμένονται πολλές αλλαγές. Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας οι Πέδρο, Βασιλείου και σε ρόλο στόπερ οι Γιούστε, Σελίμοβιτς. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μπρου, Μάρκοβιτς. Από εκεί και πέρα, ο τρίτος στη μεσαία γραμμή θα είναι ένας από τους Σπόλιαριτς, Ψύχα. Στην κορυφή θα είναι ο Σελάγια και στις πτέρυγες ο Σαρδινέρο με τον Σκέμπρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ