aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ιδιαίτερα μαθήματα από Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Ιδιαίτερα μαθήματα από Τσόρνιγκερ

Στον Απόλλωνα, μετρούν αντίστροφα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν. Το βράδυ της Πέμπτης στο «ΑΕΚ Αρένα» (20:00), οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν τη Ζίλινα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και ασφαλώς, θέλουν να θέσουν τα θεμέλια για την πρόκριση. Πώς μεταφράζεται αυτό; Σε νίκη και αν είναι δυνατό με μηδέν παθητικό.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, έχει ενημερωθεί πλήρως για την ομάδα της Σλοβακίας και προσπαθεί να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους ποδοσφαιριστές του.

Μεταβιβάζει τις πληροφορίες που συνέλεξε όσον αφορά στα δυνατά και στα τρωτά σημεία της Ζίλινα, δίνοντας παραλλήλως τις κατευθυντήριες γραμμές για το πώς θα φτάσουν στο ζητούμενο.

Ο Γερμανός κόουτς δεν υπολογίζει στον Ρατζέλο Γιάνγκα, ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο περί τα τέλη της εβδομάδας και θα ενταχθεί άμεσα, επομένως ίσως προλάβει τη ρεβάνς. Από εκεί και πέρα, οι Χάρης Μαυρίας, Ισραέλ Κολ αισθάνονται πολύ καλύτερα και έχουν αυξημένες πιθανότητες για να αγωνισθούν.

Οσον αφορά στον Μπακαλί Νταμπό, δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να δώσει βοήθειες στη γραμμή κρούσης. Τα ίδια ισχύουν και για τον Φάνο Κατελάρη. Εκτός μένουν οι τραυματίες Βαλεντίν Ρομπέρζ, Ντόναλτ Γκεριέ, όπως και ο Μουσταφά Αμινί, το μέλλον του οποίου στην ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ