aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ηχούν ξανά «σειρήνες» για τον Γιοβάνοβιτς

Απόλλων: Ηχούν ξανά «σειρήνες» για τον Γιοβάνοβιτς

Πριν καλά-καλά ανοίξει η αυλαία της θερινής μετεγγραφικής περιόδου, ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς βλέπει το όνομά του να «παίζει» στα ρεπορτάζ συλλόγων του εξωτερικού. Ο Σέρβος τερματοφύλακας του Απόλλωνα, αποτελεί κατά τα τελευταία χρόνια σταθερή αξία και έχει ξεχωρίσει στο πρωτάθλημά μας. Το ενδιαφέρον της Παρτίζαν θεωρείται δεδομένο, την ίδια ώρα που βρίσκεται στο μετεγγραφικό «μπλοκάκι» και του Ερυθρού Αστέρα. Μάλιστα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον και της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Στον Απόλλωνα, τώρα, διαμηνύουν ότι δεν έχουν καμία απολύτως πρόταση για τον υψηλόσωμο πορτιέρο, ξεκαθαρίζοντας πως θα συναινέσουν σε παραχώρησή του εάν κι εφόσον λάβουν οικονομική αποζημίωση που είναι αντάξια της ποιότητάς του. «Ο Γιοβάνοβιτς έχει κλειστό συμβόλαιο μέχρι το 2026. Αν σταθούμε στα δημοσιεύματα και τα ποσά που αναφέρουν, τότε με πενταπλάσια και εξαπλάσια λεφτά μπορεί να συζητήσουμε», ξεκαθαρίζουν στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ