aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η σημασία του πρώτου ματς

Απόλλων: Η σημασία του πρώτου ματς

Από το «Αρένα» θα αρχίσει την προσπάθειά του ο Απόλλωνας στο Κόνφερενς Λιγκ. Το πρώτο ματς κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό αφού θα αποτελέσει το βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Και από τη στιγμή που η ομάδα της Λεμεσού έχει κενά αφού ο σχεδιασμός δεν ολοκληρώθηκε, αλλά και απουσίες λόγω τραυματισμών, κρίνεται σημαντικό που αρχίζει εντός έδρας την προσπάθειά της. Με τη στήριξη του κόσμου της και με σωστή τακτική, η ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει στον επαναληπτικό να έχει το πάνω χέρι.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Αμρό Ταρέκ για το κέντρο της άμυνας!

Γιατί, στη Σλοβακία οι κυανόλευκοι θα κληθούν να αγωνιστούν και σε συνθετικό χλοοτάπητα, που θα είναι υπέρ της Ζίλινα που είναι συνηθισμένη. Ο Τσόρνιγκερ αναμένει τους ποδοσφαιριστές που είναι αμφίβολοι, όπως οι Νταμπό και Κατελάρης, σε ποια κατάσταση θα είναι μέχρι την Τετάρτη και αν είναι σε θέση να συμπεριληφθούν στην αποστολή αλλά και να αγωνιστούν. Θα είναι περαιτέρω πλήγμα αφού σε επίθεση και άμυνα οι επιλογές είναι περιορισμένες. Δεδομένη η απουσία των Ρομπέρζ και Γκεριέ.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Η Χάιντουκ του Λιβάγια και η Τομπόλ του Μανζορό

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προσπάθεια για περαιτέρω στελέχωση του ρόστερ. Θα γίνουν προσθήκες κυρίως σε άμυνα και επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ