aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η προτεραιότητα του Σωφρόνη Αυγουστή

Απόλλων: Η προτεραιότητα του Σωφρόνη Αυγουστή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στη βελτίωση της αμυντικής θωράκισης θα δίνει προτεραιότητα ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ενώ ο Απόλλων είχε δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα στα πρώτα εννιά ματς πρωταθλήματος, στα επόμενα τέσσερα παραβιάστηκε εννιά φορές η εστία του. Φαινόμενο που όπως είναι φυσικό, θέλει να «εξαφανίσει» αμέσως η τεχνική ηγεσία.

Μάλιστα, προκάλεσε και επιπρόσθετη ανησυχία, το γεγονός πως στο τελευταίο παιχνίδι του 2018 στο «Στέλιος Κυριακίδης», η Πάφος FC (1-1) δημιούργησε αρκετές φάσεις, που δεν έγιναν γκολ, λόγω κυρίως της ετοιμότητας του Μπρούνο Βάλε. Κάτι που παρατηρήθηκε επίσης και στην αναμέτρηση με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, παρά το γεγονός ότι στο τέλος της ημέρας δεν στοίχισε (2-0).

Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια και αν επαναληφθεί παρόμοια αγωνιστική συμπεριφορά, θα υπάρξει πρόβλημα. Ο Κύπριος τεχνικός λοιπόν δουλεύει με στόχο να ξαναβρεί τη συνοχή της η άμυνα και να δέσει, όπως ήταν προηγουμένως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ