aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η πόρτα είναι ανοικτή, αλλά…

Απόλλων: Η πόρτα είναι ανοικτή, αλλά…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι Εμίλιο Ενσούε και Βαχίντ Σελίμοβιτς αποτελούν ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Δεσμεύονται αμφότεροι με συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, οπότε θα αποχωρήσουν εάν κι εφόσον τα υφιστάμενα δεδομένα διαφοροποιηθούν. Κάτι που έκαναν ξεκάθαρο στην ομάδα της Λεμεσού και όπως λένε, θα επανέλθουν σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο νέο.

Έχουν στο μυαλό, βεβαίως, την ακόλουθη παράμετρο: Από τη στιγμή που η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε τρεις περίπου μήνες, με τις πλείστες ευρωπαϊκές κυρίως ομάδες να κάνουν υπομονή για τη στελέχωση του ρόστερ με βάση τα νέα δεδομένα ένεκα κορωνοϊού, δεν μπορεί να αποκλειστεί το σενάριο να προκύψει διαφοροποίηση.

Ιδιαίτερα για τον Σελίμοβιτς καθώς, είχε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση Νίκου Κίρζη ότι έχει ως στόχο να μετακομίσει σε άλλη ομάδα του εξωτερικού. Στον Απόλλωνα δεν θα σταθούν εμπόδιο, φτάνει να αποζημιωθούν οικονομικά. Ο Ενσούε, την ίδια ώρα, κάτι παρόμοιο είχε διαμηνύσει στη διοίκηση, διαφοροποίησε τη στάση του και συνεχίζει μέχρι νεωτέρας. Διατηρεί συμβόλαιο έως το 2022 και συγκαταλέγεται στους υψηλόμισθους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, γενικώς, παρουσιάζεται ευχαριστημένος από το πώς εξελίσσεται ο προγραμματισμός, προσδοκώντας ότι εν ευθέτω χρόνω θα μπουν και τα υπόλοιπα κομμάτια που υπολείπονται ώστε το παζλ να πάρει την τελική του μορφή. Ανακοινώθηκαν οι Ανδρέας Φυλακτού, Γιώργος Μαλεκκίδης ενώ το συμβόλαιο των Νικολά Ντιγκινί και Νταμπό με την ομάδα τους ολοκληρώθηκε, οπότε ο Απόλλων προχωρά σύντομα στην ανακοίνωση για την απόκτησή τους. Ελεύθερος μένει κι ο Ντάνιελ Λάρσον, οπότε εάν προκύψει οριστική συμφωνία θα «σκάσει» η σχετική ανακοίνωση.

Οι εργομετρικές εξετάσεις στον Απόλλωνα, υπενθυμίζουμε, φτάνουν στο τέλος τους και αύριο, το σκηνικό θα μεταφερθεί στις Πλάτρες. Οι ποδοσφαιριστές θα ανεβάζουν σταδιακά ρυθμό ενώ το πρόγραμμα «λέει» και φιλικά ματς. Στόχος είναι η ομάδα να είναι στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων σε ενάμιση περίπου μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ