aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα!

Απόλλων: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα!

Ο Μπογκντάν Αντόνε βρήκε τάχιστα το «κουμπί» του Απόλλωνα και η ομάδα της Λεμεσού δείχνει πως εξελίσσεται σε σύνολο του προπονητή. Σε άλλο ένα βαρυσήμαντο και άκρως απαιτητικό 90λεπτο, οι κυανόλευκοι όρθωσαν ανάστημα, έλυσαν τους γρίφους που τους έθεσε η Ομόνοια (3-1), συνεχίζοντας με περίσσια αυτοπεποίθηση και ομοψυχία την πορεία αντεπίθεσης.

Κόντρα στους πράσινους ήταν η πέμπτη συναπτή νίκη και ισάριθμη με τον Ρουμάνο κόουτς, γεγονός που καθιστά αυτομάτως τον Απόλλωνα την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος κατά τον τελευταία ένα μήνα. Πέραν από την Ομόνοια, κέρδισε δύο φορές την ΑΕΚ (2-1, 1-0) και προσπέρασε πολύ πιο εύκολα τόσο το εμπόδιο του Ακρίτα (3-1) όσο και της ΑΕΛ (2-0).

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα σημαντικό στατιστικό στοιχείο που δείχνει την αγωνιστική άνοδο του Απόλλωνα. Η ομάδα του Αντόνε, έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στο αντίπαλο πλεκτό 11 φορές, την ίδια ώρα που διατήρησε σε δύο ματς το μηδέν παθητικό.

Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία διέγραψαν την άκρως τοξική κατάσταση που επικρατούσε, βελτίωσαν την απόδοση και σε συνδυασμό με τις λύσεις που δίνουν οι προσθήκες Ιανουαρίου, ο Απόλλων άντλησε σημαντικότατη ώθηση. Ο κόσμος της ομάδας απέδειξε και προχθές, ότι αφήνει στην άκρη ό,τι είχε συμβεί και τους πίκρανε, αγκαλιάζοντας τη νέα αυτή προσπάθεια, κάτι που βγάζει μόνο υγεία.

Συνολικά, ο Απόλλων είναι σε διάστημα που δείχνει πως επιστρέφει για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ενός στόχου που είχε ξεθωριάσει μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα. Έρχονται σημαντικές μάχες και το σίγουρο είναι πως ο Θρύλος είναι έτοιμος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ