aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η μεγάλη μέρα πλησιάζει, το επιπλέον κίνητρο με την ΑΕΚ

Απόλλων: Η μεγάλη μέρα πλησιάζει, το επιπλέον κίνητρο με την ΑΕΚ

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει, όλοι στον Απόλλωνα ξεκίνησαν από την αρχή της εβδομάδας να μετρούν αντίστροφα για να κάνουν δικό τους εκείνο που ονειρεύονταν για χρόνια: το τρόπαιο του πρωταθλητή. Όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα για τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση και τον κόσμο των κυανόλευκων. Αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα θα παρουσιαστεί αδιάφορη στον τελευταίο αγώνα, παρόλο που και να μην φθάσει στη νίκη δεν θα ενοχλήσει.

Όλοι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν νικηφόρα. Η εικόνα των πρωταθλητών στα τελευταία ματς ήταν θετικότατη και δεν θέλουν να τη χαλάσουν στην τελευταία αγωνιστική.

Αυτό θέλει και ο προπονητής του Απόλλωνα, αφού απέναντί τους θα έχουν την ΑΕΛ που τους έβαλε δύσκολα. Πρόκειται για έναν αντίπαλο που ο Απόλλων δεν κατάφερε να κερδίσει στην τρέχουσα περίοδο, κάτι που ίσως να αποτελεί και ένα επιπρόσθετο κίνητρο για όλους στην ομάδα της Λεμεσού. Μέτρησαν μιαν ισοπαλία (3-3) και δύο ήττες (1-4, 1-2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ