aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η κλεψύδρα μιας νέας εποχής

Απόλλων: Η κλεψύδρα μιας νέας εποχής

Το ρολόι της αρχαιότητας που χρησιμοποιούσε τη σταθερή ροή του νερού ή της άμμου για τη μέτρηση μονάδων χρόνου, μια κλεψύδρα, ήταν το δώρο της διοίκησης του Απόλλωνα, στους φίλους και συνεργάτες της στην τρέχουσα περίοδο. Ένα συμβολικό δώρο, αφού η ομάδα της Λεμεσού είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και η κλεψύδρα αδειάζει για να ξαναβρεθεί στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα θα σημάνει τη νέα εποχή, όταν θα αγωνίζεται στο νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Ο Απόλλων είναι ήδη στην αντίστροφη μέτρηση και ο διοικητικός της ηγέτης, ο Νίκος Κίρζης, επισήμανε για μία ακόμη φορά ότι η μετάβαση στο νέο του γήπεδο θα ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο, τόσο στο αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά.

Ως ένδειξης εκτίμησης και σεβασμού, λοιπόν, η εταιρεία δεξιώθηκε τους χορηγούς της για τη στήριξη που παρέχουν διαχρονικά στην ποδοσφαιρική ομάδα. Ο Νίκος Κίρζης τόνισε ότι οι υπηρεσίες και η γηπεδική εμπειρία θα αναβαθμιστούν, οι τρόποι προβολής των χορηγών θα αυξηθούν κι εξήγησε ότι όλοι στο οικοδόμημα του Απόλλωνα θα κάνουν τα πάντα για να συνοδευτεί αυτή η μετάβαση με την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

«Θέλουμε να φέρουμε το τρόπαιο στη μεγαλύτερη οικογένεια της Λεμεσού», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μπροστάρης στην όλη προσπάθεια είναι ο προπονητής, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος έδωσε το «παρών» του στην εκδήλωση μαζί με ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ