aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η... κακιά συνήθεια και οι κοινός παρανομαστής

Απόλλων: Η… κακιά συνήθεια και οι κοινός παρανομαστής

Σε… κακιά συνήθεια έχει εξελιχθεί για τον Απόλλωνα να δέχεται πρώτος γκολ. Όπως και στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος που προηγήθηκαν κόντρα σε Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, έτσι και το Σάββατο απέναντι στην Πάφος FC, οι κυανόλευκοι έμειναν πίσω στο σκορ με γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Με αντίπαλο το «τριφύλλι» οι παίκτες του Νταβίδ Καταλά έβγαλαν αντίδραση και έφεραν «τούμπα» το ματς, επικρατώντας τελικά με 2-1 χάρις σε γκολ των Πίττα (63’) και Ζράντι (83’). Κόντρα σε ερυθρόλευκους και γαλάζιους όμως, δεν μπόρεσαν παρά μόνο να σώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κοινός παρανομαστής και στις τρία αυτά ματς: το μέτριο έως κακό πρώτο ημίχρονο. Ο Απόλλων «σπατάλησε» τα πρώτα 45 λεπτά στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα, δεν ήταν καλός επιθετικά, ενώ δέχτηκε και πρώτος γκολ (απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ισοφάρισε στο 42’).

Δεδομένα είναι κάτι που προβληματίζει τον Ισπανό τεχνικό, αφού πολλάκις το έχει σχολιάσει. Είναι κάτι επίσης που χρίζει άμεσης βελτίωσης, αφού ενδεχόμενη διεύρυνση του σερί πρόκειται να στοιχήσει βαθμολογικά ακόμα περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ