aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η «καυτή πατάτα» του Ρομπέρζ

Απόλλων: Η «καυτή πατάτα» του Ρομπέρζ

Το θέμα του Βαλεντίν Ρομπέρζ είναι η πρώτη «καυτή πατάτα» για τη νέα σεζόν που θα πρέπει να… πιάσουν ο Μπογκτάν Αντόνε, ο Μάκης Παπαϊωάννου και κατ’ επέκταση η διοίκηση Νίκου Κίρζη.

Το συμβόλαιο του Γάλλου ολοκληρώθηκε, αλλά προέκυψαν διαφορές στις πρώτες επαφές που έγιναν για την ανανέωσή του. Ο Απόλλων προσφέρει στον 36χρονο στόπερ μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές κοντά στις υφιστάμενες, ενώ ο ίδιος απαιτεί κλειστό διετές. Η διοίκηση των κυανόλευκων της Λεμεσού αναγνωρίζει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει πάρα πολλά τα τελευταία οκτώ χρόνια, αλλά εκφράζονται επιφυλάξεις για την προοπτική διετίας λόγω της ηλικίας του.

Είναι προγραμματισμένη μια νέα συνάντηση από την οποία θα διαφανεί αν οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις. Το κεφάλαιο Ρομπέρζ είναι… σύνθετο, αφού εξασφάλισε κυπριακό διαβατήριο, έπαιξε στην εθνική Κύπρου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα του παρακολουθούν διακριτικά άλλες ομάδες του νησιού με πρωταγωνιστικούς στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ