aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η γκρίνια για τον Τσόρνιγκερ και ο πολύ καλός Ζράντι

Απόλλων: Η γκρίνια για τον Τσόρνιγκερ και ο πολύ καλός Ζράντι

Eίναι μεγάλη η μουρμούρα για τον προπονητή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον κόσμο του Απόλλωνα. Ο Τσόρνιγκερ βρέθηκε στη μέση έντονης κριτικής. Ωστόσο, είναι παράδοξο να κριθεί τόσο νωρίς ένας προπονητής που προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και αντιμετώπισε σωρεία αγωνιστικών προβλημάτων.

Η λέξη που υπάρχει πλέον στο λεξιλόγιο των φίλων του Απόλλωνα είναι η υπομονή. Ένας προπονητής δεν μπορεί να κριθεί μέσα σε ένα μήνα. Θέλει τουλάχιστον δύο με τρεις μήνες για να καταφέρει η ομάδα να αντιληφθεί την καινούργια φιλοσοφία και παράλληλα να δώσει χρόνο και στους νέους παίκτες για να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν.

Από εκεί και πέρα, αυτός που σίγουρα ξεχώρισε με την ποιότητά του στο ματς με αντίπαλο τη Ζίλινα, ήταν ο Μπασέλ Ζράντι. Πέραν από το φανταστικό τέρμα που πέτυχε, είχε γενικότερα καλή παρουσία στην αναμέτρηση. Ο Ζράντι, εκτός από την εντυπωσιακή ενέργεια στο γκολ, έδινε μια σιγουριά στην ομάδα όταν η μπάλα πήγαινε στα πόδια του. Δεν ήταν άσχετη και η εντολή του Τσόρνιγκερ για να πηγαίνει σε εκείνον η μπάλα ώστε να εκμεταλλευτούν την ποιότητά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ