aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η εξήγηση για Γιοβάνοβιτς, Μαυρία, Αμινί και οι τέσσερις μετεγγραφές

Απόλλων: Η εξήγηση για Γιοβάνοβιτς, Μαυρία, Αμινί και οι τέσσερις μετεγγραφές

Λιγότερες από είκοσι ημέρες απομένουν για να πέσει η αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου και στον Απόλλωνα απομένουν ακόμα σημαντικά κομμάτια για ολοκλήρωση του παζλ. Οι γαλάζιοι θα ψάχνονται στο «παζάρι» για δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν επιθετικό και έναν αριστερό μπακ.

Η κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει, αλλά ταυτόχρονα η ομάδα της Λεμεσού έχει ως σύμμαχο την ανάγκη των παικτών να υπογράψουν συμβόλαιο, επομένως όσο πλησιάζει η 31η Αυγούστου είναι φυσικό να ρίχνουν τις απαιτήσεις τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχει εντοπίσει κεντρικό αμυντικό και καταβάλλονται προσπάθειες για να αποσπάσει την υπογραφή του, ενώ υπάρχουν στο περίμενε και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στα τελευταία φιλικά. Ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και δεν αναμένεται να παίξει ούτε στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο (14/8) στο ΓΣΠ.
Πάντως, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και σύντομα θα είναι διαθέσιμος.

Ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολουθούν οι Χάρης Μαυρίας και Μουσταφά Αμινί. Η τεχνική ηγεσία ποντάρει στην ποιότητα και των δύο παικτών, όμως κρίθηκε σκόπιμο να δουλέψουν περισσότερο σε θέματα φυσικής κατάστασης, ώστε να μπορέσουν στην πορεία να φτάσουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ