aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για τον Τάρεκ

Απόλλων: Η εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για τον Τάρεκ

Κεντρικό αμυντικό εδώ και τώρα θέλουν στον Απόλλωνα, με τον Αμρό Τάρεκ να αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο. Αν και αρχικά υπήρξε συμφωνία, η ομάδα του στην Αμερική δεν του επέτρεψε τελικά να αποχωρήσει. Η εξέλιξη όμως που προκύπτει τώρα είναι ότι η αμερικανική ομάδα απέκτησε άλλον ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας.

Οπόταν, είναι πιθανό να αλλάξει τη στάση της και να ο Τάρεκ να μείνει ελεύθερος. Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ανοίξει ο δρόμος για απόκτηση του 29χρονου στόπερ από τον Απόλλωνα. Είναι κάτι που θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες, με την ομάδα της Λεμεσού να «καίγεται» για προσθήκη στόπερ, και αν δεν ξεκαθαρίσει άμεσα η περίπτωση Τάρεκ, τότε θα προχωρήσει σε άλλη επιλογή.

Παράλληλα, στην ομάδα της Λεμεσού θα κινηθούν για ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό, πιθανότατα για τον κατάλογο Β. Επίσης, γίνονται ενέργειες για προσθήκη ακόμη ενός επιθετικού. Ακόμη, στον Απόλλωνα ψάχνονται και για αριστερό μπακ, ώστε να είναι έτοιμοι στο ενδεχόμενο πιθανής αποχώρησης του Γκεριέ, που τον απασχολούν κάποια προσωπικά ζητήματα.

Οι κυανόλευκοι θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι την Τρίτη με τον Άρη, και πάλι στο προπονητικό της κέντρο στο Κολόσσι. Ο Απόλλων θα ολοκληρώσει τη σειρά των φιλικών του με τον ΑΠΟΕΛ, στις 14 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ