aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η επιβεβαίωση για τον Ζράντι

Απόλλων: Η επιβεβαίωση για τον Ζράντι

Η σημερινή παρουσία του Ζράντι στην προπόνηση του Απόλλωνα, ουσιαστικά, θα επιβεβαιώσει όσα είπε από τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου. Πως ο ποδοσφαιριστής θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Στην αποστολή του αγώνα με θα είναι ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ανέβασε ρυθμό και πλέον ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Θα αποτελέσει άλλη μία επιλογή στο κέντρο της άμυνας.

Το σημαντικό για τον τεχνικό της ομάδας είναι πως στο επικείμενο ματς με τον ΑΠΟΕΛ θα έχει όλους τους παίκτες απόλυτα έτοιμους και κάποιους με αγωνιστικά λεπτά στα πόδια. Οι Οντεγκά, Νταμπό είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση και ίσως βρεθούν στο βασικό σχήμα.

Στην αναμέτρηση είναι πολύ πιθανόν να δούμε τη χρησιμοποίηση του Χάμπου Κυριάκου στη μεσαία γραμμή. Η εμπειρία του από τέτοιου ματς μπορεί να φανεί ιδιαίτερα βοηθητική για τον Γερμανό τεχνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ