aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η «επιστροφή» του Ουάρντα

Απόλλων: Η «επιστροφή» του Ουάρντα

Εγκλιματίστηκε με το «καλημέρα» στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και από το πρώτο κιόλας ματς είχε αρχίσει να δίνει λύσεις. Για τον Αμρ Ουάρντα, ασφαλώς, ο λόγος. Το νικητήριο γκολ που πέτυχε ο Αιγύπτιος στην πρόσφατη νίκη επί της ΑΕΚ, απλά επιβεβαίωσε τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του και την ορθότητα της κίνησης στη μετεγγραφική σκακιέρα από τη διοίκηση του Απόλλωνα.

Στα εννέα παιχνίδια Πρωταθλήματος που φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα, ξεχώρισε με την παρουσία του, με εξαίρεση το ντέρμπι στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, όπου γενικώς το σύνολο της Λεμεσού δεν ανταποκρίθηκε.

Τρέχει ασταμάτητα, ζητά συνεχώς μπάλα και με τις απρόβλεπτες κινήσεις του, δημιουργεί ρήγματα σε κάθε αμυντική διάταξη. Ο Ουάρντα, δείχνει πως άρχισε να ξαναβρίσκει στον καλό αγωνιστικό εαυτό του, τον οποίο είχε «ξεχάσει» στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν αγωνιζόμενος στην Ανόρθωση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στη συντριπτική πλειοψηφία των τερμάτων που πέτυχε ο Απόλλων από τον Ιανουάριο και εντεύθεν, είχε ενεργό ρόλο ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής. Το συμβόλαιό του εκπνέει τέλος της σεζόν και εννοείται πως, εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θα συνεχίσει στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ