aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: Η έκθεση μετεγγραφών του Τσόρνιγκερ και οι αποχωρήσεις

Aπόλλων: Η έκθεση μετεγγραφών του Τσόρνιγκερ και οι αποχωρήσεις

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σκέψεις που γίνονται στον Απόλλωνα για το μετεγγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού έχουν ισχυρό ρόστερ, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, όμως είναι δεδομένο ότι θα κινηθούν για ενίσχυση στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

«Οι αποφάσεις θα παρθούν μετά το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, μέσα από έκθεση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ», είχε δηλώσει προ ημερών σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων και η αλήθεια είναι πως ο Γερμανός προπονητής κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Γκιόργκι Παπουνασβίλι, καθώς ο ίδιος ο ατζέντης του Γεωργιανού μεσοεπιθετικού προανήγγειλε μιλώντας στη Γεωργία την αποχώρηση του πελάτη του. Σε δύσκολη θέση ήταν ο Ουέλιγκτον, όμως η εμφάνιση στο Δασάκι και το  «χρυσό» γκολ που χάρισε στην ομάδα του τρεις βαθμούς κόντρα στον Εθνικό ενδέχεται να βάλει σε δεύτερες σκέψεις την τεχνική ηγεσία. Σε ρηχά νερά κινείται και ο Λούκα Στορ, με τον Σλοβένο να μην δικαιώνει ώς τώρα τον Τσόρνιγκερ για την επιλογή του να τον φέρει στο Κολόσσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ