aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η ευκαιρία του να ξεφύγει

Απόλλων: Η ευκαιρία του να ξεφύγει

Ούτε παραγγελία να ήταν η ισοπαλία στην «Αρένα» για τον Απόλλωνα. Το «Χ» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη θα θελήσει να αξιοποιήσει η ομάδα της Λεμεσού στο σημερινό εκτός έδρας ματς με τη Δόξα (19:00, Cytavision1), ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Απόλλων είναι το φαβορί και θα προτάξει την ποιότητά του και με σύμμαχο την παράδοση που τον φέρει να μην έχει χάσει την τελευταία δεκαετία (7 νίκες, 4 ισοπαλίες), θα ψάξει το «διπλό». Προσθέτοντας άλλο ένα τρίποντο στο ενεργητικό του, θα ξεφύγει στο +6 από τη δεύτερη θέση και θα αποκτήσει αέρα ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Τσόρνιγκερ που «τρέχει» ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, τρεις στο πρωτάθλημα κι μια στο κύπελλο, θέλει να δώσει και συνέχεια. Είναι το φαβορί απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς και καλείται να επιβεβαιώσει αυτό τον τίτλο, για να πάει και με φόρα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ την Πέμπτη.

Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πως, η αντίπαλός τους είναι επικίνδυνη ιδιαίτερα στην έδρα της και δεν τους παρασύρει η βαθμολογική της θέση. Ο Τσόρνιγκερ απαιτεί από τους παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί, να κάνουν το παιχνίδι τους, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες τους και αποφεύγοντας λάθη στην άμυνα που ίσως στοιχίσουν. Θα είναι ευχής έργον για τον Απόλλωνα να προηγηθεί και όσο πιο νωρίς το κάνει τόσο το καλύτερο. Η λεμεσιανή ομάδα αναμένεται να πιέσει και πάλι ψηλά, θέλοντας να ανακτά την μπάλα και να ανεβάζει πολλούς ποδοσφαιριστές στην αντίπαλη περιοχή για να κάνει τη ζημιά.

Ο Γερμανός προπονητής του Απόλλωνα δεν υπολογίζει τους Κατελάρη, Β. Γιοβάνοβιτς, Αλεσάμι, Μαλεκκίδη, Ζράντι και Νταμπό. Αντιθέτως, στην αποστολή μετά από καιρό αναμένεται να βρίσκεται ο Τζουμ. Ποδοσφαιριστής που ακόμη δεν πρόσφερε λόγω τραυματισμών και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες όλων στον Απόλλωνα, παρά το πολύ καλό βιογραφικό που τον συνοδεύει. Ακόμη, για πρώτη φορά στην αποστολή θα βρεθεί το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα, ο Ονγκεντά. Επιπλέον, οι Πίττας και Ντιγκινί είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ