aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η εδραίωση στην κορυφή και η τριάδα των σκόρερ

Απόλλων: Η εδραίωση στην κορυφή και η τριάδα των σκόρερ

Η νίκη επί της ΠΑΕΕΚ, σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ντέρμπι στην «Αρένα», έδωσε τη δυνατότητα στον Απόλλωνα να ανοίξει τη ψαλίδα από τους διώκτες του στους τρεις βαθμούς. Τα θετικά για την ομάδα της Λεμεσού δεν σταματούν μόνο στην αύξηση της βαθμολογικής διαφοράς. Οι ποδοσφαιριστές του Τσόρνιγκερ ήταν σοβαροί, με πολλά τρεξίματα και αγωνιστική πειθαρχία, κάτι που απαιτεί ο Γερμανός τεχνικός σε κάθε παιχνίδι, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός τους.

Η επιθετική γραμμή, παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν οι Πίττας και Γιάνγκα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να πετύχει τρία γκολ. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε ο Στορ, ο οποίος στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα, μόλις στα πρώτα 50 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης κατάφερε να δει δίχτυα. Αυτός όμως που περνά πρώτος στη λίστα των διακριθέντων, είναι ο Μπακαλί Νταμπό.

Διαβάστε επίσης: Τα νεότερα με Μαυρία, αμφίβολος με Ανόρθωση ο Τζουμ

Ο Γάλλος επιθετικός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Προηγουμένως «μάτωσε» τα δίχτυα της εστίας του Ολυμπιακού και της Δόξας και στη σχετική λίστα προστέθηκε και η ΠΑΕΕΚ. Τρία παιχνίδια, τρία γκολ, ο Νταμπό είχε και όταν πρωτοήλθε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα, στην περσινή σεζόν. Αν καταφέρει να σκοράρει και σε ένα τέταρτο σερί παιχνίδι, που είναι και ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση, θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του, αλλά και για την ψυχολογία του ίδιου. Σημαντικό και το γκολ για τον Ψύχα, που σκόραρε στο 80’ και ενώ είχε περάσει στο παιχνίδι πέντε λεπτά προηγουμένως.

Ο Κατελάρης με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε έφθασε τις τρεις και θα χάσει έναν από τους επόμενους δύο αγώνες. Προφανώς και στο ντέρμπι με την Ανόρθωση την προσεχή Δευτέρα θα δώσει το «παρών» του και θα απουσιάσει από το επόμενο με τον Εθνικό Άχνας.

Διαβάστε επίσης: Αλμπάνης: Η εξαπάτηση του μάνατζερ και τα γερμανικά στοιχεία του Τσόρνιγκερ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ