aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η δύναμη στη μεσαία γραμμή και τα… βαρόμετρα

Απόλλων: Η δύναμη στη μεσαία γραμμή και τα… βαρόμετρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή στο Τσίρειο σε σχέση με τον αγώνα με την Αλκή, καθώς υπάρχουν επιστροφές. Ο Ρομπέρζ αναμένεται να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, αλλά δύσκολα θα δούμε τον Γιούστε να παίζει δίπλα του.

Θα προτιμηθεί μάλλον ο Σελίμοβιτς, καθώς η λογική λέει πως ο Χ. Κυριάκου θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή. Το ματς με τον ΑΠΟΕΛ απαιτεί πολλά τρεξίματα και ο Σατσέτι θα θέλει βοήθειες. Δεν αποκλείεται, πάντως, να δούμε και τον Μπρου στο αρχικό σχήμα, γιατί οι πιο πολλές μάχες θα γίνουν στο κέντρο κι εκεί ίσως κριθεί και το παιχνίδι.

Πολλές είναι και οι πιθανότητες να συνυπάρξουν στο αρχικό σχήμα οι Περέιρα και Παπουλής. Η εμπειρία και τα οργανωτικά προσόντα μπορούν να βοηθήσουν τον Απόλλωνα να επιβάλει τον ρυθμό του στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Και οι δύο έχουν την ευχέρεια, μάλιστα, να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή.

Στη θέση του κεντρικού φορ ο Εμίλιο Σελάγια θα σηκώσει μεγάλο βάρος. Ο έμπειρος Αργεντινός είναι σε καλή κατάσταση και την Κυριακή θα έχει πολλή δουλειά. Θα χρειαστεί όμως βοήθειες για να φτάσει στο γκολ. Η ικανότητα του Σελάγια στο σκοράρισμα είναι σημαντικό «όπλο» για τον Απόλλωνα στην προσπάθεια να φτάσει στο τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ