aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: Η διάγνωση για Κατελάρη - Αλεσάμι και ο χρόνος απουσίας τους

Aπόλλων: Η διάγνωση για Κατελάρη – Αλεσάμι και ο χρόνος απουσίας τους

Εκτός δράσης για διάστημα έξι εβδομάδων θα μείνει ο Φάνος Κατελάρης. Ο Κύπριος διεθνής υπέστη συνδεσμική κάκωση γόνατος και κάκωση μηνίσκου στην προπόνηση του Σαββάτου και σλυμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία.

Όσον αφορά τον Χαϊτάμ Αλεσάμι, υπέστη συνδεσμική κάκωση ποδοκνημικής στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, υποβλήθηκε σε MRI και η χρονική διάρκεια της απουσίας του θα εκτιμηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

H ενημέρωση του Απόλλωνα

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών:

Ο Φάνος Κατελάρης κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (15/1) υπέστη συνδεσμική κάκωση γόνατος και κάκωση μηνίσκου. Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία και η επάνοδός του αναμένεται γύρω στις έξι εβδομάδες.

Ο Χαϊτάμ Αλεσάμι υπέστη συνδεσμική κάκωση ποδοκνημικής κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής (16/1) με αντίπαλο την Ομόνοια. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε έλεγχο με MRI και η χρονική διάρκεια της απουσίας του θα εκτιμηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ