aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η διαφορετική πρωτιά που δείχνει πολλά

Απόλλων: Η διαφορετική πρωτιά που δείχνει πολλά

Ένα από τα όπλα που έχει ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, πέραν από το καλό ποδόσφαιρο που παίζουν οι κυανόλευκοι, είναι και το γεγονός πως ο Απόλλων καταφέρνει να επιτίθεται με πολλούς παίκτες και τα γκολ δεν έρχονται από έναν μόνο παίκτη.

Ενισχυτικό στοιχείο αυτής της φιλοσοφίας είναι πως οι κυανόλευκοι έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό παικτών που έχουν καταφέρει να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Δέκα διαφορετικοί παίκτες του Απόλλωνα έχουν στείλει την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό, οι περισσότεροι από κάθε άλλη ομάδα.

Ο Νταμπό έχει 5 τέρματα, αλλά τόσα έχει πετύχει ο Πίττας τρία ο Ζράντι, δύο ο Γιάνγκα, και από ένα οι Ουέλιγκτον, Αλμπάνης, Ψύχας, Ίλιεφ, Χαμάς, Στόρ σε μια περίοδο 14 αγώνων. Ο Τσόρνιγκερ ακόμα δεν έχει πάρει τέρματα από τους Κόλ, Ρομπέρζ και Κατελάρη και αναφερόμαστε σε αυτούς τους τρεις παίκτες που έχουν ιδιαίτερα μεγάλο χρόνο συμμετοχής και όχι στους άλλους που δεν έχουν τόσα πολλά λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ