aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑπόλλων: Η χαμηλοί τόνοι και η καλύτερη «μετεγγραφή»

Απόλλων: Η χαμηλοί τόνοι και η καλύτερη «μετεγγραφή»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η περσινή σεζόν, ήταν η πλέον χειρότερη για τον μπασκετικό Απόλλωνα κατά τα τελευταία (και όχι μόνο) χρόνια. Φέτος όμως, κάτι το πολύ καλό πάει να δημιουργηθεί στην ομάδα της Λεμεσού και αυτό φαίνεται μέσα από τις κινήσεις που που γίνονται. Ήδη στον Απόλλωνα, έχει επιστρέψει ο Μπλάκμον, ένας πολύ καλός παίκτης (αλλά και χαρακτήρας), τη στιγμή που η πληροφόρηση από τη Λεμεσό, αναφέρει ότι θα αποκτηθούν δύο ακόμη παίκτες από τη ξένη αγορά.

Όσον όμως αφορά το ερώτημα, για το αν θα αποκτηθούν πέντε ξένοι παίκτες (δηλαδή, όσους δικαιούται η ομάδα), το υπάρχων πλάνο δεν προνοεί κάτι τέτοιο και αυτό, λόγω οικονομικού. «Δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε σε επιπλέον προσθήκες στη συνέχεια», μας ανέφερε χαρακτηριστικά, άνθρωπος του Απόλλωνα.

Ωστόσο, αυτό που μας επισημαίνουν οι (νέοι) άνθρωποι που ασχολούνται με την καλαθόσφαιρα στους γαλάζιους, η καλύτερη «μετεγγραφή» θα είναι η επιστροφή του κόσμου στο πλευρό της ομάδας. Επί τούτου, μας αναφέρθηκε το εξής: «Ο κόσμος, έχει ένστικτο και αντιλαμβάνεται ότι φέτος γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να παρουσιαστεί ένας δυνατός Απόλλωνας στο νέο πρωτάθλημα και πιστεύουμε ότι θα είναι στο πλευρό μας! Τα μηνύματα που παίρνουμε, είναι ενθαρρυντικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ