aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η αξιολόγηση του ρόστερ και οι δανεικοί

Απόλλων: Η αξιολόγηση του ρόστερ και οι δανεικοί

Εννοείται πως στον Απόλλωνα, πέραν από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, βασικό μέλημα στην παρούσα φάση είναι η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού ώστε να ληφθούν οι σωστότερες αποφάσεις ενόψει του προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την ίδια ώρα, το βλέμμα βρίσκεται και στους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες και δεν είναι λίγοι.

Αναφερόμαστε σε μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστές, με τέσσερις εξ αυτών να διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για τους Γκόντσγουεϊ Ντόνιο (Χάποελ Χαντέρα), Ίλιαν Ίλιεφ (Κηφισιά/Τσέρνο Μόρε), Παναγιώτη Αρτυματά (Εθνικός Αχνας) και Νέαρχο Ζήνωνος (Πέγεια 2014) που θα επιστρέψουν στην ομάδα. Οσον αφορά στους Ντανιέλ Άντος (Καρμιώτισσα) και Μάριο Αυγουστή (Κούρης Ερήμης), εκπνέει το συμβόλαιο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στον Απόλλωνα, δεν σταματούν να περνούν από αξιολόγηση όλους τους ποδοσφαιριστές, προτού λάβουν τις τελικές αποφάσεις. Στην ομάδα της νέας σεζόν, θα γίνουν πολλές αλλαγές, χωρίς ωστόσο να έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις. Αυτές θα ληφθούν, αναλόγως της έκβασης που θα έχει η προσπάθεια για την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ