aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η ασπίδα προστασίας του Κίρζη στον Κονναφή

Απόλλων: Η ασπίδα προστασίας του Κίρζη στον Κονναφή

Μερίδα οπαδών του Απόλλων, μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία, αγαπά να… μισά τον Πέτρο Κονναφή. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείψουν οι σχετικές ερωτήσεις προς τον Νίκο Κίρζη κατά τη διάρκεια της σημερινής ζωντανής διαδικτυακής συνέντευξης.

Ο πρόεδρος των κυανολεύκων πάντως, για άλλη μία φορά ύψωσε ασπίδα προστασία προς τον εδώ και χρόνια στενό συνεργάτη του. Αναλυτικά οι ατάκες του για το συγκεκριμένο θέμα:

«Ο Απόλλωνας κάθε χρόνο συνεργάζεται με διάφορους μάνατζερ. Όπως ο Πέτρος Κονναφή. Ο Πέτρος δεν είναι μάνατζερ. Είναι στον Απόλλωνα. Δεν έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Έχει την ευθύνη μαζί με τον εκάστοτε προπονητή για τη στελέχωση του ρόστερ. Δεν είναι υπεύθυνος για τις προπον΄σεις για την 11άδα, για να είναι κάθε μέρα στο Κολόσσι. Δεν έρχεται παίκτης στον Απόλλωνα αν δεν έχω δύο θετικές απόψεις από τον προπονητή και από τον Πέτρο. Έτσι γίνονται οι μεταγραφές. Παρόλα τα λάθη που έγιναν σε παίκτες θεωρώ ότι ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που έχει το καλύτερο ρόστερ κάθε χρόνο, και το αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοι. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Απόλλωνας έκανε ρεκόρ πωλήσεων τα τελευταία 3-4 χρόνια. Οι παίκτες έρχονται στην Κύπρο με τους μάνατζέρ τους, υπάρχουν παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα και πρέπει να φύγουν. Κάποιος πρέπει να αναλάβει και αυτά τα διαδικαστικά. Αυτό το κάνει ο Πέτρος. Κάποιος πρέπει να κάνει αυτή τη δουλειά, μαζί με τον προπονητή».

«Ίσως είναι το παρελθόν του. Υπάρχουν μάνατζερ που είναι σωστοί. Κάποιοι άλλοι εκπορνεύονται. Χρησιμοποιώ βαριούς χαρακτηρισμούς. Υπάρχει ένας μάνατζερ από τους 26 που έχω στη λίστα που συνεργαστήκαμε φέτος, ζήτησε κάτι πέντε ώρες πριν από κρίσιμο παιχνίδι με την Πάφο τον Ιανουάριο. Όταν απειλείς την ομάδα πέντε ώρες πριν από ματς… Αντιλαβάνεσαι ότι αυτός ο μάνατζερ έχει μαυροπινακιστεί για εμάς. Κι αυτό δεν είναι ευθύνη του παίκτη, αλλά του μάνατζερ».

«Με τα δεύτερα να παίζαμε στο Τσίρειο με τον Ολυμπιακό, έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν φταίει ο Πέτρος που δεν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Λάθη έγιναν. Αλλά ο καθένας πρέπει να κρίνεται για τη δουλειά του».

«Έχει ευθύνη ο Πέτρος για τον τωρινό προγραμματισμό, αλλά δώστε χρόνο, έχουμε ακόμη χρόνο για να ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό».

«Αν τον κρίνουμε μόνο για τη δουλειά του, νομίζω ότι ο Απόλλωνας έχει το καλύτερο ρόστερ τα τελευταία 9 χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ