aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η απόφαση για τον Πέδρο των €160.000 και οι μνηστήρες

Απόλλων: Η απόφαση για τον Πέδρο των €160.000 και οι μνηστήρες

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ένα από τα ανοικτά θέματα για τα οποία θα κληθεί να αποφασίσει ο νέος προπονητή του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, είναι το μέλλον των Σάσα Μάρκοβιτς και Ζοάο Πέδρο στην ομάδα. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, ωστόσο η μειωμένη προσφορά του Σέρβου και η προχωρημένη ηλικία του Πορτογάλου είναι κάτι που προβληματίζουν.

Η ποιότητα του ακραίου αμυντικού του Απόλλωνα είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη, όπως και η τεράστια προσφορά του στους γαλάζιους της Λεμεσού. Από την άλλη, το γεγονός πως διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του σε συνδυασμό με τη φθίνουσα πορεία της καριέρας βάζουν σε σκέψεις τον Γερμανό τεχνικό.

Στην εξίσωση βάζουμε τη διαφαινόμενη απόκτηση του Χάρη Μαυρία, η οποία σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές προκαλεί ισχυρό ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού. Τόσο ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ όσο και η διοίκηση έθεσαν ως στόχο τη μείωση του μέσου όρου ηλικίας της ομάδας, ενώ και το ύψος των ετήσιων απολαβών του (λίγο πάνω από τις 150.000 ευρώ) προβληματίζουν

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Κύπρο για μόνιμη εγκατάσταση ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος είναι αυτός που κρατάει τα «κλειδιά» και θα πάρει τις τελικές αποφάσεις. Πάντως, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Απόλλωνα δεν αποκλείεται να προκύψει ζεστό ενδιαφέρον από άλλες κυπριακές ομάδες, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, αφού υπάρχουν μνηστήρες που περιμένουν στη γωνία τις εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ