aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η αναμονή για δύο και το τελικό ξεκαθάρισμα

Απόλλων: Η αναμονή για δύο και το τελικό ξεκαθάρισμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό. Το παιχνίδι που εντάσσεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Τσίρειο (18:30), χαρακτηρίζεται ως κομβικό για τους κυανόλευκους.

Η βαριά ήττα από τη Λεχ Πόζναν και ο αποκλεισμός από το Γιουρόπα Λιγκ, δημιούργησε κλίμα ανασφάλειας. Οπότε, στον Απόλλωνα θέλουν να «απαντήσουν» δυναμικά, με τον Σωφρόνη Αυγουστή και τη διοίκηση να πιστεύουν στις δυνατότητες του συνόλου.

Ο Κύπριος προπονητής ενημερώνεται για την κατάσταση των Ζοάο Πέδρο και Έκτορ Γιούστε, οι οποίοι μπήκαν στην τελική ευθεία για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Εάν όλα πάνε καλά, θα είναι διαθέσιμοι για το αμέσως επόμενο παιχνίδι, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τις επιλογές του Αυγουστή. Η αξία των εν λόγω παικτών είναι δεδομένη, όπως κι οι λύσεις που μπορούν να δώσουν στην ομάδα.

Στον Απόλλωνα, λοιπόν, προετοιμάζεται για το ματς με τον Εθνικό, έχοντας παραλλήλως έγνοια και για το τελικό ξεκαθάρισμα για την αναβολή που ζητεί η ομάδα της Άχνας λόγω των πολλών ατόμων στο ποδοσφαιρικό τμήμα που προσβλήθηκαν με κορωνοϊό. Οι κυανόλευκοι, όμως, δεν χαλαρώνουν και προετοιμάζονται για τη διεξαγωγή του αγώνα. Εάν αλλάξει κάτι εντός των ημερών, τότε και μόνο θα διαφοροποιήσουν το πρόγραμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ