aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Γκρέμισε ό,τι έχτισε στα προηγούμενα ματς

Απόλλων: Γκρέμισε ό,τι έχτισε στα προηγούμενα ματς

Ο Απόλλων, που μέχρι χθες μετρούσε το απόλυτο των βαθμών σε τέσσερις αγώνες, γκρέμισε ό,τι έχτισε το προηγούμενο διάστημα και παράλληλα προβλημάτισε με τις αμυντικές αδυναμίες. Σημάδι που εμφανίστηκε χθες στο βαρύ 1-4 από την ΑΕΚ και ο Τσόρνιγκερ θα έχει να πει πολλά στους ποδοσφαιριστές του.

Παρόλο που είχε την κατοχή της μπάλας η ομάδα της Λεμεσού και πίεσε, δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική. Ενώ όταν το έκανε, είτε οι επιθετικοί της ήταν άστοχοι είτε ο Τούμπας τους έλεγε «όχι».

Κάθε φορά που σκόραραν οι κιτρινοπράσινοι, οι κυανόλευκοι αποσυντονίζονταν, ειδικά μετά το τρίτο γκολ που… πούλησαν σε δυο-τρεις περιπτώσεις την μπάλα με αβίαστα λάθη. Μάλιστα, εάν ήταν πιο προσεκτικοί ή πιο εύστοχοι οι Λαρνακείς, το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο βαρύ.

Στον αντίποδα, ασφαλώς και εάν οι Λεμεσιανοί ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να είχε διαφορετική μοίρα το ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ