aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Γκολ και νίκη στο «σπίτι» του μετά από τρία ματς

Απόλλων: Γκολ και νίκη στο «σπίτι» του μετά από τρία ματς

Ηττήθηκε διαδοχικά από τις Πάφος FC (0-3), AEK (0-1) και Ανόρθωση (0-1), χωρίς μάλιστα να σκοράρει αγωνιζόμενος στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Στο τέταρτο παιχνίδι στο «σπίτι» του με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, λοιπόν, ο Απόλλων θέλει να γυρίσει τον τροχό ή καλύτερα να… βαδίσει στο μονοπάτι των δύο τελευταίων εκτός έδρας αποστολών (Οθέλλος 3-0, Αγία Νάπα 6-0), αρχίζοντας να παίρνει για τα καλά τα πάνω του.

Ο Άγγελος Τσολάκης, υπηρεσιακός κόουτς, δεν σταματά να σημειώνει στους παίκτες το πόσο πολύ πιστεύει σε αυτούς και ότι μπορούν να ανατρέψουν τα βαθμολογικά δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά την αγωνιστική «κοιλιά» που προηγήθηκε. Εννοείται πως στον Απόλλωνα ξέρουν πως η σημερινή αναμέτρηση είναι δύσκολη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο παρουσιάζονται ανεβασμένοι και αποφασισμένοι για να φτάσουν στο ζητούμενο. Ο κόσμος της ομάδας, σύμφωνα με τις ενδείξεις, αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο στάδιο της Λεμεσού για να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές στην 7η φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Εκτός επιλογών είναι ο τιμωρημένος Βαλμπουενά. Ο Γάλλος άσος, αποτελεί έναν εκ των καλύτερων παικτών στη φετινή έως τώρα διαδρομή και εννοείται πως η απουσία του πονοκεφαλιάζει το προπονητικό τιμ. Το θετικό είναι ότι ο Σαγκάλ άρχισε να επανακτά τις αγωνιστικές ισορροπίες του και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του. Οι Βάργκας, Πεϊμπέρνς, Ποντικός και Φιλιώτης που ήταν για μεγάλο διάστημα στο ιατρικό δελτίο, δείχνουν ανεβασμένοι στην επιστροφή τους, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ