aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Γκαζωμένος όσο οι άλλοι βαδίζουν και παραμιλούν

Απόλλων: Γκαζωμένος όσο οι άλλοι βαδίζουν και παραμιλούν

Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Απόλλωνα δεν μπορούσε να προβλέψει το τέσσερα στα τέσσερα στην αρχή του πρωταθλήματος πριν η μπάλα στηθεί στη σέντρα για την πρεμιέρα της νέας σεζόν. Ο αποκλεισμός από τη Ζίλινα στο Κόνφερενς Λιγκ εκτίναξε την αμφισβήτηση στα ύψη και δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί του Απόλλωνα που ζητούσαν το «κεφάλι» του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Ο Γερμανός τεχνικός σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του ζητούσε πίστωση χρόνου, υπενθυμίζοντας πως ότι φτιάχνεται μια ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα και με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Δύο μήνες μετά ο Απόλλων είναι η ομάδα που δείχνει να βρίσκεται στον πιο σωστό δρόμο, με το πέρας τεσσάρων αγώνων. Ήταν η μοναδική με εννέα βαθμούς σε τρία ματς και μετά τη νίκη στο ντέρμπι της Λεμεσού επί της ΑΕΛ με 1-0 συνεχίζει αλάνθαστη στην κορυφή της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου βαδίζουν και παραμιλούν σχεδόν κάθε βδομάδα, αφήνοντας βαθμούς και προβληματίζοντας με την απόδοσή τους.

Η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ αρχίζει να «κτίζει» βαθμολογική διαφορά από ορισμένες ομάδες μα κυρίως δείχνει να βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, αναδεικνύοντας πρωταγωνιστές. Το πρώτο λεμεσιανό ντέρμπι της σεζόν έκρινε ο Ίλιαν Ίλιεφ με έναν «κεραυνό» από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Απόλλων δεν έθελξε με την απόδοσή του, είχε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι, όμως κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη και πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο νέο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στην «Αρένα» την ερχόμενη Παρασκευή, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ