aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Για το τρόπαιο υπό τις οδηγίες του Μακρίδη

Απόλλων: Για το τρόπαιο υπό τις οδηγίες του Μακρίδη

Μπορεί στον Απόλλωνα το κυρίαρχο θέμα να είναι η αλλαγή προπονητή και η μετεγγραφική ενίσχυση, αλλά παρά τα όσα συμβαίνουν υπάρχει και ένας αγώνας σήμερα στο ΑΕΚ Αρένα με αντίπαλο την Ομόνοια για το τρόπαιο του Σούπερ Καπ που περιμένει κάτοχο.

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης θα είναι ο τεχνικός που θα έχει την ευθύνη για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να κερδίσουν οι πρωταθλητές τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Το πλέον πιθανό σενάριο είναι να παρατάξει την ομάδα του με τους 11 που ξεκίνησαν τον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Χάιφα.

Δεν αποκλείεται όμως να έχουμε και την επιστροφή του Βουκασίν Γιοβάνοβιτς στο αρχικό σχήμα κάτι που ίσως διαφοροποιήσει και τον τακτικό σχηματισμό, αν και κάτι τέτοιο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν τον αγώνα σήμερα είναι οι Γιοβάνοβιτς, Καπράλ, Ρομπέρζ, Πεϊμπέρν, Χαμάς, Κόλ, Χάμπος, Ογκεντά, Πίττας, Ντιγκινί και Γιάγνκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ