aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Για το «-1» από την κορυφή και το «+8» από την Ομόνοια

Απόλλων: Για το «-1» από την κορυφή και το «+8» από την Ομόνοια

Την πρώτη νίκη του στο 2022 και την πρώτη μετά τις 6 Δεκεμβρίου, θα ψάξει ο Απόλλων στο σημερινό ντέρμπι με την Ομόνοια στο Τσίρειο (19:00, Cytavision1), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στα τελευταία τρία ματς η ομάδα της Λεμεσού μετρά μόλις έναν βαθμό, από την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ. Δέχθηκε δύο ήττες, από το Άρη και την ΑΕΚ. Δεν τον παίρνει για άλλες απώλειες, εάν θέλει να κάνει δυναμικό μπάσιμο στη διεκδίκηση του τίτλου. Η απώλεια βαθμών που είχε η ΑΕΚ προχθές, αποτελεί πρόκληση για τους κυανόλευκους να πιάσουν την αντίπαλό τους στους 32 βαθμούς, και να βρεθούν στο -1 από την κορυφή.

Η ομάδα του Τσόρνιγκερ καλείται να στείλει διαπιστευτήρια των φετινών δυνατοτήτων της και ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο πρωταθλήματος. Με σύμμαχο και την παράδοση που δημιούργησε την τελευταία εξαετία στα ματς του Τσιρείου με αντίπαλο την Ομόνοια, μετρώντας 8 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία εννέα ματς, θα ψάξει επάνοδο στις επιτυχίες. Με αυτό τον τρόπο θα… απαντήσει και στην ήττα που δέχθηκε στο ΓΣΠ στο ματς του α’ γύρου.

Πέρα από τους βαθμούς, ο Απόλλων ψάχνει και ανάκτηση της αυτοπεποίθησης και δυναμικής, που θα του επιτρέψει να βαδίσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στη συνέχεια. Την ίδια ώρα, θα αυξήσει τη διαφορά από την αντίπαλό του στους 8 βαθμούς έχοντας και αγώνα λιγότερο. Επίσης, θα κερδίσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο του, που ναι μεν είναι συνεχώς δίπλα στη φετινή προσπάθειά του, αλλά είδε την ομάδα του στα τελευταία ματς να έχει απώλειες βαθμών και να χάνει έδαφος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ