aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Για να καθαρίσει από το πρώτο ματς

Απόλλων: Για να καθαρίσει από το πρώτο ματς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι μόλις το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Απόλλωνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά πολύ σημαντικό. Οι κυανόλευκοι θα αναμετρηθούν απόψε (20.00, Cytavision Sports 1) με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στη Μαριούπολη στο «ARVI Αrena», στο πρώτο παιχνίδι για τον 1o προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. O στόχος τους είναι να καθαρίσουν την πρόκριση, κερδίζοντας τους Λιθουανούς για να είναι ήσυχοι στον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ειδικά αν δεν είσαι σοβαρός και πειθαρχημένος. Ο Σωφρόνης Αυγουστή γνωρίζει πολύ καλά, πως τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες, καθώς μπορεί να προκύψουν αστάθμητοι παράγοντες που να επηρεάσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Πριν από έναν χρόνο, ο Απόλλων κλωτσούσε τις ευκαιρίες με την Στούμπρας και πάλι στη Λιθουανία και στο τέλος έχασε με 0-1, με γκολ στις καθυστερήσεις. Ήταν εκείνο το βράδυ και οι κακές καιρικές συνθήκες που επηρέασαν το αποτέλεσμα, γι’ αυτό απόψε θα μπουν στο γήπεδο με καθαρό μυαλό, πάθος και ουσία για να κερδίσουν τον αγώνα.

Η αντίπαλός τους είναι νεανική και ενθουσιώδης ομάδα, ωστόσο θα είναι αουτσάιντερ απέναντι στους κυανόλευκους της Λεμεσού. Η ομάδα της Λεμεσού είναι ποιοτικότερη, όμως αυτό δεν είναι αρκετό, καθώς θα χρειαστεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και προπάντων να μην αφήσει την αντίπαλό της να δώσει τον ρυθμό που εκείνη θέλει στον αγώνα.

Οι κυανόλευκοι είναι πάντως έτοιμοι από κάθε άποψη και θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα στηριχθεί πιο πολύ, τουλάχιστον στο σημερινό ματς, στους ποδοσφαιριστές, που αποτελούσαν τη βάση της περσινής ομάδας. Θα έχουμε όμως και τις πρώτες παρουσίες, από κάποιους, αφού το πιο πιθανό είναι πως θα ξεκινήσουν οι Μολ, και Αγκίρε. Με βάση τα δεδομένα από τα φιλικά, το αρχικό σχήμα θα το αποτελούν: Ο Μολ που θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο δεξί άκρο θα είναι ο Πέδρο και αριστερά ο Βασιλείου. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Γιούστε με τον Σελίμοβιτς, ενώ την τριάδα του κέντρου θα την αποτελούν οι Σατσέτι, Μάρκοβιτς και Παπουλής. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Aγκίρε με τον Πίττα και στην κορυφή ο Σελάγια. Μπορεί όμως να δούμε και τον Μπεσάτ από την αρχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ