aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Γεμίζει το μπλοκάκι του Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Γεμίζει το μπλοκάκι του Τσόρνιγκερ

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα στο φιλικό με αντίπαλο τη Σλόβαν Λίμπερετς και σίγουρα θα κράτησε αρκετές σημειώσεις. Κι όχι μόνο επειδή ο Απόλλων ηττήθηκε με 2-3 με σκόρερ για τους κυανόλευκους τους Ογκεντά και Γιανγκά. Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, με τόσα πολλά νέα πρόσωπα, οι διορθωτικές κινήσεις είναι απαραίτητες ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Γερμανός τεχνικός χρησιμοποίησε 23 παίκτες. Δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Μπα, Πινακάς, Ζράντι, Μαλεκκίδης και Τζουμ, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα αποχώρησε τραυματίας και ο Αλεσάμι. Ήταν η δεύτερη φορά που οι πρωταθλητές δέχθηκαν τρία γκολ (η πρώτη ήταν στο ισόπαλο 3-3 με αντίπαλο τη Μεζοκόβεζντ Ζόρι), γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από την τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο, δεν υπάρχει ανησυχία, αφού ο Τσόρνιγκερ γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες και την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού του σε όλες τις θέσεις. Η αναμέτρηση έγινε στην παρουσία του προέδρου των κυανόλευκων Νίκου Κίρζη, ο οποίος κατά την παραμονή του στην Αυστρία συζήτησε με τον Γερμανό για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και τον σχεδιασμό της ομάδας που προχωρεί προς το τέλος του. Οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι πρωταθλητές θα ενισχυθούν με ακραίο επιθετικό κι ενδεχομένως με στόπερ.

Η διοίκηση, πάντως, είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη δουλειά που γίνεται και ενθουσιασμένη από το γεγονός ότι ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια όσο ποτέ στο παρελθόν. Γεγονός που επιβεβαιώνεται από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Ο Χάμπος Κυριάκου ανακοίνωσε το νέο ρεκόρ και πολύ σύντομα πιστεύεται θα ανακοινωθούν κι άλλα, αφού το νέο γήπεδο της Λεμεσού μοιάζει με μαγνήτης, ενώ το κλίμα είναι πανηγυρικό λόγω της κατάκτησης του τίτλου μετά από 16 χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ