aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Γεμίζει» αλλά ο Τσόρνιγκερ θα αισθάνεται καλύτερα από εβδομάδας

Απόλλων: «Γεμίζει» αλλά ο Τσόρνιγκερ θα αισθάνεται καλύτερα από εβδομάδας

Από σήμερα (25/3) οι πρωτοπόροι κάνουν παύση από την ένταση των προπονήσεων για να επιστρέψουν φρέσκοι τη Δευτέρα. Ένα τριήμερο ρεπό από τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, που τράβηξαν μεγάλο κουπί το τελευταίο διάστημα.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα βρει τους κυανόλευκους απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του α’ γκρουπ. Την Κυριακή 3 Απριλίου θα αντιμετωπίσουν τον Άρη και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Γερμανός προπονητής θα έχει πλειάδα επιλογών.

Οι Χαϊτάμ Αλεσάμι, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς και Βουκασίν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να είναι πανέτοιμοι για το ματς με τον συμπολίτη, ενώ τα μόνα ονόματα στο ιατρικό δελτίου είναι των Φάνου Κατελάρη και Γιώργου Μαλεκκίδη.

Από εκεί και πέρα, ακόμα καλύτερα θα αισθάνεται ο Τσόρνιγκερ περίπου στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, όταν θα επιστρέψουν οι διεθνείς:

Οι Χάμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας και Ντανίλο Σπόλιαριτς είναι με την Εθνική Κύπριου, ο Ίλιαν Ίλιεφ με την Εθνική Βουλγαρίας, ο Μπασέλ Ζράντι με την Εθνική Λιβάνου, ο Άρνο Τζουμ με την Εθνική Καμερούν και ο Ρεβάζ Ίντζια με την Εθνική Ελπίδων Γεωργίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ