aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Φώναξαν «παρών»

Απόλλων: Φώναξαν «παρών»

Άρχισε να ξεκαθαρίζει το σκηνικό στον Απόλλωνα όσον αφορά στους παίκτες που συνόδευε ερωτηματικό ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και δη του αγώνα με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ.

Ο Φάνος Κατελάρης θα είναι στην αποστολή της αναμέτρησης της Δευτέρας που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο, ωστόσο δεν είναι απόλυτα σίγουρο πως θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Στο μυαλό του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ γυροφέρνει και η αμέσως επόμενη αναμέτρηση με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η τεχνική ηγεσία μπορεί να ασχολείται με την επικείμενη αναμέτρηση, όμως δεδομένο πως στο μυαλό όλων είναι και το 90λεπτο με τη «Μεγάλη Κυρία», ένα ματς που μπορεί να προσδώσει μεγαλύτερη δυναμική σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος.

Όσον αφορά στον Ραντζέλο Γιάνγκα, αύξησε τις πιθανότητες για να είναι στην αποστολή. Ο Γερμανός προπονητής σκέφτεται να εμπιστευτεί στην κορυφή της επίθεσης τον Λούκα Στορ, με τους Χρήστο Αλμπάνη και Μπακαλί Νταμπό να αποτελούν τους παίκτες που θα τον πλαισιώνουν στην επιθετική γραμμή. Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο για τον αγώνα της Δευτέρας.

Στο μεταξύ, αύριο ο ποδοσφαιρικός Απόλλων  στις 20:30 θα διοργανώσει κόκτεϊλ πάρτι για τους φίλους της ομάδας στο Columbia Plaza. Το «παρών» τους θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία. Η τιμή εισιτήριου έχει οριστεί στα €250, με το οποίο ο κάθε κάτοχος θα συμμετάσχει στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με το πέρας της εκδήλωσης, διεκδικώντας ένα αυτοκίνητο Hyundai Bayon αξίας €15.900.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ