aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Φάρμακο στις πληγές του

Απόλλων: Φάρμακο στις πληγές του

Μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση; Άραγε, υπάρχουν ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσει δυναμικά; Ποιο είναι, εν τέλει, το ταβάνι του φετινού Απόλλωνα; Σε κάθε περίπτωση, το αποψινό παιχνίδι που διεξάγεται στο Στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, χαρακτηρίζεται βαρυσήμαντο, με την έκβασή του να κρίνει πολλά, πάρα πολλά. Δεν θα διαμορφώσει απλά και μόνο την επόμενη μέρα. Θα καταδείξει, κυρίως, κατά πόσον το σύνολο μπορεί να βρει σανίδα σωτηρίας για να προσπαθήσει να σώσει ό,τι σώζεται.

Με τον κόσμο να ξεσπά προ ημερών και να θέτει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα προ των ευθυνών τους, η αντίδραση των παικτών εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών είναι το λιγότερο που αναμένει στο ματς της 23ης αγωνιστικής. Οι κυανόλευκοι καλούνται να ορθώσουν ανάστημα και να «φωνάξουν» ότι δεν εγκαταλείπουν τη μάχη. Να αποδείξουν πως όχι μόνο διδάχθηκαν από την ισοπαλία στον πρώτο γύρο απέναντι στην Καρμιώτισσα τον περασμένο Νοέμβριο (1-1), αλλά είναι αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν θέση στην πρώτη 6άδα, διατηρώντας άσβεστη την ελπίδα της διάκρισης.

Ο κόουτς, Κωνσταντίνος Μακρίδης, βρίσκεται υπό πίεση. Αυτή είναι η αλήθεια. Ωστόσο, πείσμωσε ακόμα περισσότερο, προσδοκώντας ότι η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά θα ελαφρύνει την κατάσταση, αποτελώντας εφαλτήριο ενόψει της συνέχειας. Ενημερώθηκε για την κατάσταση των Χάμπου Κυριάκου, Βαλεντίν Ρομπέρζ και Χάρη Μαυρία, καταλήγοντας στις αποφάσεις για το αρχικό σχήμα. Μετά τον Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, υπενθυμίζουμε, δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν ούτε ο Χαϊτάμ Αλεσάμι (ρήξη χιαστών).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ