aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Φάνηκε στο χειροκρότημα

Απόλλων: Φάνηκε στο χειροκρότημα

Η νίκη στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν το ζητούμενο για τον Κωνσταντίνο Μακρίδη και τους παίκτες του και πλέον αυτό που περιμένουν στον Απόλλωνα, είναι την ολοκλήρωση της αγνωστικής ώστε να δουν σε ποια θέση θα βρεθούν στη βαθμολογία.

Οι κυανόλευκοι έφτασαν στο ζητούμενο στην αναμέτρηση της Δευτέρας, παρουσιάζοντας βελτίωση στην απόδοση, κάτι έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας τόσο στη διοίκηση όσο και στον κόσμο, γι’ αυτό άλλωστε και το ζεστό χειροκρότημα με την ολοκλήρωση του αγώνα. Αυτό που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στη συνέχεια είναι το σύνολο να ανεβάσει ακόμα περισσότερο απόδοση, να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ώστε να μειώσει τις αποστάσεις από τις ομάδες που είναι πιο μπροστά στη βαθμολογία.

Στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής, ο Απόλλων εμφάνισε βελτίωση στην αμυντική συμπεριφορά, αλλά και στην παραγωγικότητα φάσεων. Ειδικά στο κομμάτι της  παραγωγικότητας, η ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη, στο πρώτο ημίχρονο, ίσως έκανε το καλύτερο 45λεπτο. Ωστόσο, άλλη μία φορά κράτησε τον κόσμο του σε μεγάλη αγωνία. Πέτυχε το δεύτερο γκολ προς το φινάλε. Κοινό στοιχείο και των δύο τερμάτων που πέτυχε ο Απόλλων ήταν ο Ίσρα Κολ που έδωσε τις τελικές πάσες. Ο Αργεντινός, γενικώς, είχε πολύ παρουσία θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τον περσινό στυλοβάτη της ομάδας. Η παρουσία του Αμρ Ουάρντα για πρώτη φορά με τη φανέλα του Απόλλωνα, άφησε υποσχέσεις πως θα καταστεί δυνατό «όπλο» στα χέρια του προπονητή του.

Η παρουσία του κόσμου είναι άλλο ένα ενθαρρυντικό στοιχείο. Οι Απολλωνίστες, κατέκλεισαν τις κερκίδες του σταδίου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να πάρει τους βαθμούς η ομάδα. Είναι γεγονός πως η βαθμολογική συγκομιδή στα επόμενα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος με την Πάφος FC και την Ανόρθωση, αλλά και ο αγώνας ζωής ή θανάτου με την ΑΕΛ στις 11 Ιανουαρίου για το κύπελλο, θα καταδείξουν πολλά για τη μετέπειτα πορεία των κυανόλευκων. Στη μέση είναι η μετεγγραφική ενίσχυση, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σκέλος των αποτελεσμάτων στα επόμενα ματς.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ