aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έξω τρεις, μέσα δύο ενόψει ΕΝΠ

Απόλλων: Έξω τρεις, μέσα δύο ενόψει ΕΝΠ

Οριστικά χωρίς τους Σελάγια, Ρομπέρζ θα πάει στο Παραλίμνι ο Απόλλων. Αμφότεροι οι δύο δεν πρόλαβαν και έμειναν εκτός αποστολής από τον Σωφρόνη Αυγουστή. Εκτός έμεινε και ο Εμπιντά, ενώ επιστρέφουν οι Κυριάκου και Βασιλείου.

Αναλυτικά:

«Να βάλει τέλος στα κακά αποτελέσματα είναι έτοιμη η ομάδα μας ενόψει του Κυριακάτικου (3/11) αγώνα με αντίπαλο την Ε.Ν.Π. στο «Τάσος Μάρκου» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Η ομάδα μας θα επιδιώξει να επανέλθει στις νίκες αφήνοντας πίσω τις εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών.

Στο αγωνιστικό μέρος οι Εμίλιο Σελάγια, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Σάμου Βολοτίνεν, Ρότζερ Εμπίντα και Πέτρος Ψύχας δεν υπολογίζονται από τον κ. Σωφρόνη Αυγουστή ενώ αντιθέτως οι Χάμπος Κυριάκου και Γιώργος Βασιλείου είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση. Η προπόνηση του Σαββάτου (2/11) – όπως και κάθε τελευταία προπόνηση – πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Κίρζη και άλλων μελών της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ