aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Έτσι το βλέπει ο Τσόρνιγκερ…

Απόλλων: Έτσι το βλέπει ο Τσόρνιγκερ…

Η αναμέτρηση με τον Άρη έχει περάσει ήδη στο χρονοντούλαπο και πλέον η προσοχή στον Απόλλωνα επικεντρώθηκε στον επόμενο αγώνα, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Ο Τσόρνιγκερ θα περιμένει να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους ήταν απόντες στο προηγούμενο παιχνίδι και μετά να αποφασίσει πώς θα παρουσιάσει την ομάδα του απέναντι στους γαλαζοκίτρινους. Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που η παρουσία τους στην αποστολή του ντέρμπι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Όπως συνηθίζει ο Γερμανός προπονητής, δεν θα κάνει τις επιλογές του κάτω από την πίεση της επιστροφής στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα ξέρει πως, το πρωτάθλημα δεν κερδίζεται από ένα παιχνίδι και πόσο μάλλον όταν μετά τον ΑΠΟΕΛ η ομάδα του θα κληθεί να αναμετρηθεί με τις ΑΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια. Μια τετράδα αγώνων που μπορεί να κρίνει πολλά για την πορεία του Απόλλωνα στην τρέχουσα περίοδο. Οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν σε αυτή τη σειρά των αγώνων τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, αφού με την ΑΕΚ και πιθανό με την Ομόνοια, θα παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Κατελάρης θα είναι απόλυτα έτοιμος, όπως και ο Γιάνγκα. Και οι δύο δεν ήταν στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού με τον Άρη, αφού ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και ο δεύτερος κρίθηκε ανέτοιμος. Ο Πίττας θα… φορτώσει στα πόδια του άλλη μια εβδομάδα προπονήσεων και αναμένεται να είναι έτοιμος.

Είναι και ποδοσφαιριστές που είναι στο 50-50 να προλάβουν το επικείμενο ντέρμπι και ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα τους περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, «κλειδώνοντας» και το πλάνο του. Η πρώτη περίπτωση αφορά στον Ίλιεφ ο οποίος δύσκολα θα προλάβει την αποστολή για τη Λευκωσία. Επίσης, πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει και ο Αλμπάνης. Μόλις ο Ελλαδίτης ένιωσε ενοχλήσεις, στο ματς με τον Άρη, έγινε αλλαγή και ίσως να απέφυγε τα χειρότερα. Πέρασε από εξετάσεις και σήμερα θα προκύψουν τα νέα για την κατάστασή του. Εκτός θα είναι σίγουρα οι Κυριάκου, Μαυρίας, Δημητρίου και Μαλεκκίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ