aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έστειλε επιστολή στην ΚΟΠ για Γιαννιώτα

Απόλλων: Έστειλε επιστολή στην ΚΟΠ για Γιαννιώτα

Ζήτησε διευκρινίσεις από την ΚΟΠ ο Απόλλωνας σχετικά με την παραπομπή του Γιάννη Γιωννιώτα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των κυανόλευκων, Φανούριο Κωνσταντίνου, το Δ.Σ. της ομάδας έχει στείλει επιστολή στην Ομοσπονδία μέσω της οποίας ζητά διευκρινίσεις καθώς ο Ελλαδίτης εξτρέμ έχει δεχθεί απευθείας κόκκινη κάρτα στο αγώνα με την Πάφο (12/2) ο οποίος διακόπηκε τον Δεκέμβριο λόγω έλλειψης φωτισμού και διεξήχθη μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Γιαννιώτας έσπρωξε τον διαιτητή καθώς διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Απόλλωνα, με τον ρέφερι, Γιώργο Νικολάου, να του δείχνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Ο Ελλαδίτης δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό, όπως προνοεί ο κανονισμός, ωστόσο ο Αυγουστή και οι συνεργάτες του αναμένουν αν ο Αθλητικός Δικαστής θα επιβάλει επιπλέον αγωνιστικές ως ποινή στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Φανούριος: «Είμαστε στην 4η θέση. Δεν έχουμε το δικαίωμα…»

Η σχετική απόφαση θα εκδοθεί την Τετάρτη (26/2), ωστόσο το διοικητικό συμβούλιο των κυανόλευκων, έστειλε την επιστολή ώστε να γνωρίζει αν ο Γιαννιώτας έχει δικαίωμα στον επαναληπτικό με τον Εθνικό που θα διεξαχθεί σε δύο μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ