aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ερωτηματικά που ζητούν απαντήσεις

Απόλλων: Ερωτηματικά που ζητούν απαντήσεις

O προπονητής του Απόλλωνα έχει πολλά ερωτηματικά στο μυαλό του, τα οποία θα απαντηθούν στη σημερινή προπόνηση. Ερωτηματικά τα οποία έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή παικτών στην αποστολή, την ίδια ώρα που θα ξεκαθαρίσουν οι τελικές επιλογές για το αρχικό σχήμα ενόψει του ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Ένα από τα σημαντικά θέματα που απασχολεί τον Κωνσταντίνο Μακρίδη είναι η κατάσταση του Χάμπου Κυριάκου. Με βάση τις τελευταίες προπονήσεις, δύσκολα θα προλάβει να βρίσκεται στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα. Ο διεθνής μέσος, να θυμίσουμε πως αποκόμισε πρόβλημα μετά τα φιλικά με την Εθνική ομάδα και έκτοτε, δεν έχει προπονηθεί κανονικά. Στη λίστα των τραυματιών είναι και οι Ίλιαν Ίλιεφ, Δημήτρης Πινακάς. Η κατάστασή του αξιολογείται καθημερινά, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος τους.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο παίκτες που την περασμένη εβδομάδα είχαν μείνει εκτός αποστολής. Αναφερόμαστε στους Γιόστεν και Καπράλ που είχαν υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Το ερωτηματικό είναι αν θα βρίσκονται στην αποστολή του ντέρμπι της Κυριακής. Η λογική λέει πως τόσο ο Καπράλ όσο και ο Γιόστεν θα είναι στην αποστολή μετά την απολογία τους στον προπονητή και τη διοίκηση των κυανόλευκων.

Στο άλλο μεγάλο κεφάλαιο που υπάρχει σαν ερωτηματικό είναι ποιους θα προτιμήσει ο Μακρίδης για τα άκρα της επιθετικής γραμμής. Σίγουρος φαντάζει ο Βα και την άλλη θέση θα πρέπει να δούμε αν θα προτιμηθεί ο Ντιγκινί. Αν γίνει κάτι τέτοιο, αυξημένες πιθανότητες θα έχει αυτομάτως ο Ζράντι για να πάρει φανέλα βασικού. Ερωτηματικό υπάρχει και για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, με τον Πεϊμπέρνς να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τον Αρτυματά για να βρεθεί δίπλα από τον Ρομπέρζ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ