aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Έριξε «δίχτυα» για βλαστάρι της Παρί (vid & pics)

Απόλλων: Έριξε «δίχτυα» για βλαστάρι της Παρί (vid & pics)

O Έρβιν Ονγκέντα είναι ο ποδοσφαιριστής που υπέδειξε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Απόλλωνα. Πρόκειται για 26χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος ανήκει στην Μποτοσάνι Ρουμανίας από το καλοκαίρι του 2018, με εξαίρεση μια εξάμηνη θητεία στην Κίεβο Βερόνα από τον Ιανουάριο του 2020 έως το Καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Μάλιστα, οι Ιταλοί είχαν πληρώσει 500.000 ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο δεξιοπόδαρος ακραίος επιθετικός αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, όμως μπορεί να βοηθήσει τόσο ως περιφερειακός επιθετικός όσο και στη δεξιά πλευρά εάν παραστεί ανάγκη. Στα 3,5 χρόνια παρουσίας του στη Ρουμανία πέτυχε 13 γκολ και πιστώθηκε 13 ασίστ σε 108 εμφανίσεις.

Ο ύψους 1.71μ. ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στη Γαλλία, αλλά έχει βελγική υπηκοότητα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, στην οποία κατάγραψε 16 συμμετοχές και πέτυχε δύο τέρματα. Στην καριέρα του θήτευσε για ένα εξάμηνο δανεικός στην Μπαστιά, ενώ προτού ρίξει άγκυρα στη Ρουμανία θήτευσε σε Ζβόλε και Ρεάλ Μούρθια καταγράφοντας όμως ελάχιστες εμφανίσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Απόλλων είναι εδώ και μέρες σε επαφές για να εντάξει στο δυναμικό του τον ποδοσφαιριστή και τηρεί στάση αναμονής καθώς διατηρεί συμβόλαιο με την Μποτοσάνι έως το τέλος της σεζόν.

Η καριέρα του σε αριθμούς

Untitled 1
 

Δείτε τον σε δράση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ