aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Εργαλείο στα χέρια του Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Εργαλείο στα χέρια του Τσόρνιγκερ

Ο Τσόρνιγκερ δεν παρασύρεται, ούτε για τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε ούτε για τα τρία που πέτυχε ο Απόλλων στο φιλικό με την Ομόνοια. Άλλωστε, ένα φιλικό μετά από μερικές προπονήσεις δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο για το τι θα παρουσιάσει η ομάδα, είτε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι είτε ως γενική εικόνα στη νέα σεζόν.

Ο Γερμανός προπονητής πήρε πρώτη γεύση από τους ποδοσφαιριστές που γνώρισε και δούλεψε μαζί τους για μικρό χρονικό διάστημα. Ξέρει ότι υπάρχει μακρύς δρόμος μπροστά τους και είναι μόλις στην αφετηρία. Ωστόσο, αν και νωρίς, ήταν χρήσιμο το φιλικό απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, για να διαπιστώσει πώς συμπεριφέρονται οι παίκτες του την ώρα του αγώνα.

Ο Τσόρνιγκερ πήρε αρκετές σημειώσεις οι οποίες θα του χρησιμεύσουν τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις. Σίγουρα θα έχει πολλή δουλειά στον τομέα της ομοιογένειας αφού ήρθαν και θα έρθουν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές. Όπως ο ίδιος ανέφερε μετά το φιλικό του Σαββάτου, θα προστεθούν στο ρόστερ σίγουρα δύο επιθετικοί και ένας αμυντικός, χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες προσθήκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ