aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Επιστροφές που έφεραν χαμόγελα

Απόλλων: Επιστροφές που έφεραν χαμόγελα

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (2-0) του φιλικού με τον Άρη, αλλά πολύ περισσότερο με την παρουσία των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Κωνσταντίνος Μακρίδης. Ο τεχνικός του Απόλλωνα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμό και τους είδε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του αγώνα χωρίς κανένα πρόβλημα, κάτι που φανερώνει πως θα υπάρχει απαρτία στον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι Μαλεκκίδης, Φιλιώτης, Πεϊμπέρνς, που σκόραρε το ένα από τα δύο γκολ, το άλλο ο Νταμπό, γέμισαν τον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας με αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας. Αυτό που περιμένουν στον Απόλλωνα από τον Νταμπό, ειδικά μετά το χθεσινό γκολ έστω και σε φιλικό, ότι θα τον βοηθήσει να ανακτήσει καλή ψυχολογία και να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα. Άλλωστε, ποτέ κανείς δεν αμφέβαλε για την ποιότητα του, αλλά όλοι στο Κολόσσι είναι πεπεισμένοι πως χρειάζεται ένα γκολ για να πάρει και πάλι τα πάνω του.

Το αποτέλεσμα ασφαλώς και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, περνά σε δεύτερη μοίρα και αυτό που είχε σκοπό ο τεχνικός του Απόλλωνα ήταν να δει και το είδε και με το παραπάνω, ήταν ποδοσφαιριστές του να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Δοκίμασε σχήματα, αλλά και παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, θέλοντας να δει τα αντανακλαστικά και των παικτών αλλά και ολόκληρου του συνόλου σε διαφορετικά δεδομένα. Ο Απόλλων στο χθεσινό φιλικό αγωνίστηκε με τους Πεϊσότο (46′ Λοΐζου), Φιλιώτης (53′ Μαυρίας), Πεϊμπέρνς, Αρτυματάς (53′ Οδυσσέως), Αλεσάμι, Κολ, Αυγουστή (46′ Μαλεκκίδης), Γιόστεν, Πινακάς (53′ Κονδύλης), Ντιγκινί, Νταμπό (53′ Οικονομίδης).

Αυτό που περιμένουν τώρα στο Κολόσσι είναι να δουν τους διεθνείς να επιστρέφουν χωρίς προβλήματα, αλλά και τον Ρομπέρζ να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπωρεί, για να ξεκινήσει η δουλειά για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ εκτός έδρας. Οι στόχοι της ομάδας περνούν μέσα από τα επόμενα πέντε παιχνίδια, τα οποία θα γίνουν πριν τη διακοπή για τα Χριστούγεννα και θα καταδείξουν εάν οι περσινοί πρωταθλητές μπορούν να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ