aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Επιστράτευσε τον Χάμπο, αλλά «τρέχει» για τον στόπερ

Απόλλων: Επιστράτευσε τον Χάμπο, αλλά «τρέχει» για τον στόπερ

Ικανοποίηση, ηρεμία και αυτοπεποίθηση έφερε στον Απόλλωνα η σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας, στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής. Οι γαλάζιοι εκμεταλλεύθηκαν τα τραγικά λάθη στην άμυνα των πρασίνων και πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους μέσα στο 2022 και πρώτη έπειτα από 41 ολόκληρες ημέρες. Η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ «έπιασε» την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς, όμως μειονεκτεί στην ισοβαθμία, καθώς ηττήθηκε δύο φορές από τους Λαρνακείς.

Στα θετικά καταγράφεται η απαραβίαστη εστία μετά από τρεις αγώνες, με τον Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς να πραγματοποιεί, αν όχι την καλύτερη, μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Η σημερινή ημέρα επιβεβαίωσε τις ανησυχίες για τραυματισμό του Φάνου Κατελάρη. Ο Κύπριος πολυθεσίτης αν και απέφυγε τα χειρότερα, διαγνώστηκε με συνδεσμική κάκωση γόνατος και κάκωση μηνίσκου. Οι γιατροί τού συνέστησαν να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία και η επάνοδός του αναμένεται γύρω στις έξι εβδομάδες.

Ως εκ τούτου, η ανάγκη για απόκτηση κεντρικού αμυντικού γίνεται επιτακτική. Ο Ουέλιγκτον δεν αποτελεί μέρος του ρόστερ, ενώ δεν είναι διαθέσιμη- λόγω τραυματισμού- ούτε η επιλογή του Μαλεκκίδη, ο οποίος υπό τις περιστάσεις μπορούσε να δώσει λύσεις. Επομένως, πέραν του στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής του Απόλλωνα, Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο Τσόρνιγκερ έχει στο «οπλοστάσιο» τους Βούκασιν Γιοβάνοβιτς και Χάμπο Κυριάκου. Η θέση δεν είναι άγνωστη στον αρχηγό των γαλάζιων και ο Γερμανός τεχνικός τον εμπιστεύθηκε αντί του Σέρβου στόπερ στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, όμως στο Κολόσσι ξέρουν πολύ καλά πως είναι αναγκαίο να κινηθούν τάχιστα για απόκτηση κεντρικού αμυντικού, κάτι που επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ